MASAJE /TERAPII CORPORALE

 

  • Masaj de relaxare cu pietre vulcanice

“Terapie pentru relaxarea muschilor tensionati si a tesuturilor moi deteriorate din intregul corp, detoxifiere si reechilibrare energetica, o imbinare perfecta intre masajul de relaxare prin termoterapie cu pietre incalzite de origine vulcanica, terapeutic si reflexoterapie.’’

60 min : 150 ron
90 min: 200 ron

  • Raindrop

‘’Terapia Raindrop este o terapie manuală a coloanei vertebrale efectuată cu uleiuri esențiale de grad terapeutic de la YOUNG LIVING care se adresează sistemului imunitar și coloanei vertebrale, ce aduce beneficii întreg organismului.

Tehnica Raindrop (picătură de ploaie) folosește masajul împreună cu uleiurile esențiale terapeutice pentru a ameliora simptomele afecțiunilor spatelui. Tehnica Raindrop este inspirată din practicile vechilor tămăduitori indieni și tibetani, fiind o tehnică revoluționară ce îmbină reflexoterapia și presopunctura în talpă – VITAFLEX (vitalitate prin reflexe) și masajul terapeutic de-a lungul coloanei vertebrale. Este utilizată o suită de 9 uleiuri esențiale, “în picături de ploaie”, obținându-se astfel un efect în profunzimea întregului corp.

Aceasta tehnica reduce durerile de spate prin realinirerea coloanei vertebralerelaxeaza sistemul muscular, are efect antibacterian si antiviralreduce procesele inflamatorii din corpsustine sistemul imunitardetoxifica intregul corpimbunatateste capacitatea de concentrareelimina stresul si anxietateaechilibreaza energetic.

Pret/Sedinta: 300 ron

  • Terapie Craniosacrala  -Eliberare Somatoemotionala

’Nu poti vindeca trupul, fara sa vindeci sufletul’’  -Socrate-

Terapia craniosacrală a fost dezvoltată de dr. John E. Upledger, în urma studiilor științifice pe care le-a condus la Universitatea de Stat Michigan din Statele Unite, între anii 1975-1983, unde a fost profesor de biodinamică și cercetător clinic.

Terapia craniosacrală este o metodă foarte blândă de evaluare și îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral, compus din membranele meningeale, structurile care controlează presiunea intracraniană și lichidul cefalorahidian care înconjoară și protejează creierul și măduva spinării, ceea ce duce la îmbunătățirea sistemului nervos central.

 Pret/sedinta: 300 ron