COSMETICA

  • Tratament Intraceuticals

Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare și hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică!

Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia este transportat în straturile profunde ale pielii un complex de acid hialuronic, vitamine și antioxidanți, care va acționa din interior pentru o piele superbă la exterior! Oxigenul hiperbaric contribuie la infuzarea în derm a acidului hialuronic, care este rapid absorbit în piele, contribuind cu rezultate imediate la sănătatea pielii. Produsele suport ale brandului Intraceuticals au scopul de a suplimenta nutrienții infuzați deja în derm în timpul tratamentului, totodată sigilind efectul procedurii și prelungindu-i rezultatele.

 

  • Mezoterapia cu microace este un tratament performant cu puternic efect antirid, de rejuvenare si intindere a pielii. Prin intermediul acestui tratament, un cocktail de substante cu puternice beneficii terapeutice, sunt introduse la nivel mezodermal. Acest „cocktail al frumusetii” actioneaza direct asupra nivelului mezoderm (nivelul profund al pielii), avand o rata de absorbtie de pana la 95%. Mezoterapia cu microace este un proces minim invaziv, nedureros, de ultima generatie. Prin acest tratament, un cocktail de substante active cu puternice efecte benefice asupra pielii este introdus local si in cantitate mica, direct in profunzimea tenului. Cocktail-ul este introdus in piele prin intermediul unor micro-injectii nedureroase, cu ajutorul unui instrument special, de inalta calitate, denumit Dermapen. Aceste substante nutritive hranesc in profunzime tenul fapt ce conduce la rezultatele obiective inregistrate de clienti in urma procedurilor de mezoterapie cu microace.
  • Peeling -ul biologic (enzimatic) este o metodă de exfoliere care utilizează ingredienţi naturali (enzimele), asigurând o exfoliere blândă şi sigură, cu efecte vizibile imediate; este cea mai eficientă tehnică de exfoliere utilizată în saloanele de înfrumuseţare.

Peeling Chimic este o procedura ce  are ca scop rezolvarea unor probleme ale pielii precum:

– ridurile fine sau adanci;

– cicatricile provocate de acnee;

– petele pigmentare;

– procesul de imbatranire prematur cauzat de factori genetici sau expunere indelungata la soare.

 

  • Tratament Hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

Aparatul HydraFacial reprezintă o inovație în domeniul medical- estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică, oferindu-vă o nouă experiență în ceea ce înseamnă curățarea tenului. HydraFacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine.  În timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare dintre pacienți, astfel încât aceștia au certitudinea unui tratament sigur și în condiții de maximă igienă.

 

 

  • Elimină punctele negre
  • Calmează și reduce acneea
  • Reduce porii dilatați
  • Diminuează ridurile fine
  • Reduce hiperpigmentațiile
  • Conferă tenului strălucire și prospețime

Lista prețuri Intraceuticals & Filorga

intra Rejuvenate serum

480 lei

intra Clarity serum

480 lei

intra Opulence serum

480 lei

booster

580 lei

Hydrafacial Clean

430 lei

Hydrafacial Breathening

470 lei

Rejuvenate+Hydrafacial

790 lei

Booster+Hydrafacial

990 lei

Peeling enzimatic+mască

290 lei

Mezoterapie Filorga NCTF 135

690 lei

Mezoterapie Filorga NCTF 135, 4 ședințe 

2400 lei

Mezoterapie Cliniquer

490 lei

Mezoterapie Cliniquer, 4 ședințe

1500 lei

Peeling Filorga

350 lei

Peeling Filorga 3+1

1050 lei

Organic clean treatment ( tratament cosmetic complet: demachiere, tonifiere, peeling, extractii, ser, crema hidratare, masca +masaj facial )

370 ron